Košík - Celkem: 0,00 Kč

V košíku nejsou žádné položky.

Veškeré nakládání s osobními údaji, které zde zákazník uvede, se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel, nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Provozovatel elektronického obchodu je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona.
Osobní údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail, popř. bankovní spojení, IČ apod.), které jsou součástí objednávky nebo byly sděleny při registraci zákazníka, jsou považovány za důvěrné a jsou chráněny proti zneužití.
Údaje o zákaznících nebudou sdělovány třetím osobám kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (banky, přepravci, Česká pošta apod.), a to pouze v nutném rozsahu.
Zákazník svým svobodným rozhodnutím dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů na dobu neurčitou pro účely obchodní činnosti provozovatele elektronického obchodu. Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat emailem na adrese: [email protected]
Při registraci budete dotázáni, zda si přejete zasílat novinky, akce, slevy.
Podle novely zákona č. 480/2004 Sb. je možné využít elektronického kontaktu pro potřeby šíření obchodních sdělení, týkajících se výrobků a služeb poskytovaných na těchto stránkách formou nabídkových e-mailů. Každý novinkový e-mail obsahuje vždy krátký návod k odhlášení odběru. Pokud se rozhodnete od zasílání těchto e-mailů odhlásit, bude jejich rozesílání okamžitě zastaveno.

Společnost TRESIME s.r.o. jako provozovatel internetového obchodu www.misshashop.cz garantuje bezpečnost Vámi poskytnutých dat. Námi zpravované osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití. Pokud nakupujete jako fyzická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)
  • Pokud nakupujete jako právnická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:
  • Název společnosti (obchodní firma)
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • IČO, DIČ
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)

 

Ve výše uvedeném rozsahu budou zpracovány Vaše osobní údaje.Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.Nákupem v internetovém obchodě www.misshashop.cz dáváte souhlas s tím, že Společnost TRESIME s.r.o. může předávat osobní údaje svých zákazníků za účelem rozesílání obchodních sdělení, řádné přepravy zboží. Jinak ze strany společnosti TRESIME s.r.o. nedochází k prodávání či pronajímání osobních údajů ve prospěch třetí strany.

 

Nákupem v tomto internetovém obchodě souhlasíte se:


  • zpracováním a shromažďováním Vašich osobních údajů společností TRESIME s.r.o. k marketingovým účelům. Tento svůj souhlas může Kupující kdykoli bezplatně odvolat (požádat o odstranění některých svých údajů, případně úplné odstranění všech svých údajů z databáze správce), a to na e-mailu: [email protected]
  • zasíláním obchodní nabídky na Vaši emailovou adresu. Odhlášení z odebírání obchodních sdělení je možné na e-mailu: [email protected] nebo požadavkem na telefonním čísle +420 725 440 717.
  • Kupující má právo na přístup k osobním údajům, má právo na jejich opravu, doplnění, má právo na jejich blokaci, může žádat společnos TRESIME s.r.o. o vysvětlení a odstranění závadného stavu, a to vše bezplatně na e-mailové adrese [email protected] O následném postupu bude kupující informován e-mailovou zprávou. Osobní údaje jsou ukládány v bezpečné databázi. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  • Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat. Kupující souhlasí, že soubory cookies mohou být předávány třetím osobám za marketingovými účely.
  • Zasílání obchodních sdělení formou emailu
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů v rozsahu e-mailové adresy, za účelem rozesílání obchodních sdělení. Dále potvrzujete, že jste se s těmito podmínkami seznámili a že s nimi souhlasíte.
  • Přihlášenímí k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zasíláním obchodních sdělení na Vaši e-mailovou adresu.
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy, berete na vědomí, že můžete kdykoli bezplatně odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení. Odhlásit se z odběru novinek (obchodních sdělení) můžete provést sami a to kliknutím na příslušný odkaz ve spodní části každého informačního emailu nebo nám napište email na: [email protected] s žádostí o vyřazení.
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas s tím, že správce osobních údajů může osobní údaje předat třetím subjektům za účelem rozesílání obchodních sdělení. Těmito subjekty jsou výhradně poskytovatelé služeb rozesílky obchodních sdělení.