Registrujte se a získáte slevu 5% na nezlevněné zboží!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 10:00 - 18:30 hod, So 10:30 - 16:30)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
25.02.2022
Med a mléko pro hedvábné rty
Zbavit se suchých a popraskaných rtů nemusí být pouhý sen. Stačí pravidelně používat produkty z řady A'PIEU Honey & Milk Lip. Ty o rty komplexně pečuj... číst celé
25.02.2022
Luxusní čisticí pěny s anti-age efektem
Dopřejte si exkluzivní pocit během čištění pleti! Luxusní přípravky MISSHA vás budou hýčkat. Dnes vám představíme dvě speciální čisticí pěny, se který... číst celé
25.02.2022
Řasenky A'PIEU Born To Be Madproof
Jak na řasy? Jednodušeji už to nejde. Se setem řasenky a speciálních odličovacích tamponků nebudete mít s nalíčením ani odlíčením žádné potíže. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas TRESIME s.r.o., se sídlem Brno - Řečkovice, Renčova 1359/4, PSČ 62100, IČ 26239558, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 39681 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Poskytovatelem služby Ecomai.cz, provozované společností ECOMAIL.CZ, s.r.o., se sídlem Na Zderaze 1275/15 Praha 2, 120 00
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Med a mléko pro hedvábné rty
25.02.2022
Med a mléko pro hedvábné rty
Zbavit se suchých a popraskaných rtů nemusí být pouhý sen. Stačí pravidelně používat produkty z řady A'PIEU Honey & Milk Lip. Ty o rty komplexně pečuj... číst celé
Luxusní čisticí pěny s anti-age efektem
25.02.2022
Luxusní čisticí pěny s anti-age efektem
Dopřejte si exkluzivní pocit během čištění pleti! Luxusní přípravky MISSHA vás budou hýčkat. Dnes vám představíme dvě speciální čisticí pěny, se který... číst celé
Řasenky A'PIEU Born To Be Madproof
25.02.2022
Řasenky A'PIEU Born To Be Madproof
Jak na řasy? Jednodušeji už to nejde. Se setem řasenky a speciálních odličovacích tamponků nebudete mít s nalíčením ani odlíčením žádné potíže. číst celé
Vysoce hydratační šnečí řada
25.02.2022
Vysoce hydratační šnečí řada
MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail je vysoce hydratační řada obsahující šnečí extrakt. Každý z produktů má jinou koncentraci tohoto přírodního zázraku... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz