Registrujte se a získáte slevu 5% na nezlevněné zboží!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 10:30 - 18:00 hod, So 10:30 - 16:30)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
18.11.2022
Zpevňující esence proti vráskám
Pokud vaší pleti chybí šťáva a objevujete první známky stárnutí, zakročte a zkuste hydratační a zpevňující esenci. číst celé
08.11.2022
Vitamin C rozjasní pokožku
Vypadá vaše pleť unaveně? Zkuste jí dopřát vitamin C! číst celé
31.10.2022
Orientální zpevňující esence a krém
Podmanivě vonící orientální esence a krém jsou luxusními produkty pro vaši pleť. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas TRESIME s.r.o., se sídlem Brno - Řečkovice, Renčova 1359/4, PSČ 62100, IČ 26239558, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 39681 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby Ecomai.cz, provozované společností ECOMAIL.CZ, s.r.o., se sídlem Na Zderaze 1275/15 Praha 2, 120 00
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zpevňující esence proti vráskám
18.11.2022
Zpevňující esence proti vráskám
Pokud vaší pleti chybí šťáva a objevujete první známky stárnutí, zakročte a zkuste hydratační a zpevňující esenci. číst celé
Vitamin C rozjasní pokožku
08.11.2022
Vitamin C rozjasní pokožku
Vypadá vaše pleť unaveně? Zkuste jí dopřát vitamin C! číst celé
Orientální zpevňující esence a krém
31.10.2022
Orientální zpevňující esence a krém
Podmanivě vonící orientální esence a krém jsou luxusními produkty pro vaši pleť. číst celé
Dárkový poukaz - potěší každého
18.10.2022
Dárkový poukaz - potěší každého
Než darovat produkt, který obdarovaný úplně nevyužije, nebo se netrefíte do jeho typu pleti či vkusu, raději ponechte vlastní svobodnou volbu. Dárkový... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz